El CP Manlleu lidera l’OK Lliga en guanyar el derbi femení

El Manlleu va guanyar per 4 a 3 el derbi de l’OK Lliga femenina i empata amb el Voltregà al capdavant de la classificació, si bé ha disputat un partit menys.

10/12/2017
Manlleu

Trepidant derbi el que es va viure dissabte a Manlleu a l’OK Lliga femenina del que l’equip local en va sortir vencedor i líder de la classificació empatat amb el Voltregà, que té un partit més. Elisabet Gurri va encarrilar la victòria amb dos gols. Ariadna Gutiérrez va escurçar distàncies abans que Maria Pujadas fes el 3 a 1 amb el que es va arribar al descans.

Gurri completaria el seu hat-trick particular a la segona part, abans que Natasha Lee, en 30 segons, posés el 4 a 3 al marcador. Un resultat que ja va esdevenir definitiu malgrat que quedava més d’un quart d’hora, en el que el Voltregà va disposar de dues faltes directes per una de les manlleuenques.

Manlleu i Voltregà encapçalen ara la classificació amb 22 punts, a tres del Vila-sana que, com les manlleuenques, té 9 partits jugats. El Gijón, que es va endur la primera derrota de la temproada, és sisè amb 14 punts, si bé només ha jugat set partits.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 438 persones.