El CP Manlleu, sense ascens amb polèmica

El Sant Just, de Mia Ordeig, guanya per 5 a 3 amb un primer gol fantasma i és l’equip que jugarà la temporada vinent a l’OK Lliga

El Martinelia CP Manlleu jugarà una temporada més a l’OK Plata. Diumenge a la tarda, en el partit de tornada de la promoció d’ascens a l’OK Lliga, va caure per 5 a 3 davant el Sant Just que entrena l’osonenc Mia Ordeig. Els manlleuencs no van tenir sort i van topar amb els col·legiats i els pals.

I és que després d’uns primers minuts dominats pel Manlleu, el Sant Just es va avançar al minut 5. Va ser un acció de Pujalte en què la bola va anar al pal. Els col·legiats van considerar que a la caiguda havia entrat però la bola va anar a un pam de la línia de gol. Tot i les protestes dels manlleuencs el gol fantasma va pujar a l’electrònic. El gol va deixar tocat el conjunt de Quim Casalí i Arnau Casanovas, però van poder reaccionar amb una acció que va finalitzar Sebas Moncusí. Sense temps d’assaborir el gol, el Manlleu va veure com el Sant Just es posava de nou per davant en una acció de Joan Pujalte. El partit era molt intens a la pista, amb poques faltes, però també a la grada, plena de gom a gom, amb aficionats d’un i altre equip que no van parar d’animar. Al minut 16 Biel Autet va recuperar una bola a la seva pista i es va plantar a l’àrea visitant per marcar el 2 a 2. Però una vegada més el Manlleu no va tenir temps de celebrar el gol perquè a la jugada següent era Borja López qui tornava a posar el Sant Just per davant.

A 13 segons per arribar a la mitja part, Picart va veure la targeta blava i el Sant Just va disposar d’una falta directa. Panella va tapar molt bé la porteria i Pujalte va enviar la bola a fora. Per tant, el 3 a 2 no es va moure i es va arribar al descans amb aquest resultat.

En els primers minuts de la represa va ser el Manlleu qui va disposar d’una falta directa. A diferència de la setmana passada, Moncusí no va estar encertat i no va fer pujar el gol al marcador. Amb el 3 a 2 l’ascens es decidia a la pròrroga, ja que en el partit d’anada el resultat també era de 3 a 2 però cap dels dos equips estava disposat a jugar minuts extres i van buscar el gol del desempat. El Manlleu va topar amb un gran Dídac Sánchez sota els pals en múltiples accions i també amb un travesser. Al minut 41 Rouze va fer falta en posar l’estic massa tard i aquesta vegada Pujalte no va fallar. Amb el 4 a 2 el Manlleu va continuar buscant el gol però es va trobar amb una acció individual d’Edu Fernández que posava el 5 a 2. A manca de 59 segons va arribar el 5 a 3 pel Manlleu en una rematada de Picart. Sense porter i amb cinc jugadors a pista el Manlleu ho va intentar fins al darrer segon. I va tenir l’oportunitat de forçar la pròrroga, però en un llançament de Rouze quan només quedaven 20 segons la bola va anar al travesser.

En aquesta enquesta han votat 856 persones.