El CP Vic guanya a Alcobendas (4-6) i suma la segona victòria consecutiva

Dos gols de Romà Bancells (màxim golejador de l’equip), dos de Mia Ordeig i un d’espectacular de Jordi Burgaya van permetre al Vic superar un Alcobendas molt guerrer que va plantar cara i va mantenir el partit empatat fins a sis minuts pel final

15/10/2016
Alcobendas

Victòria de mèrit del Club Patí Vic a la complicada pista de l’Alcobendas per 6 gols a 4. En el partit que obria la cinquena jornada de l’OK Lliga, els vigatans han pogut imposar-se al tram final d’un partit que ha estat igualat durant gairebé 45 dels 50 minuts contra un equip madrileny que acaba de pujar a l’OK Lliga però que ja ha donat més d’una sorpresa en l’inici de lliga.

L’inici de partit ha estat trepidant amb quatre gols en menys de deu minuts. Cristian Rodríguez havia obert el marcador de penal al minut 5 (Romà ja n’havia tingut un abans que havia aturat el porter visitant) però l’Alcobendas ha reaccionat i al minut 9 Marcos López i Álvaro Martínez han pogut marcar dos gols consecutius per capgirar el marcador. La reacció vigatana no s’ha fet esperar i Romà Bancells ha fet dos gols abans del descans que han situat el Vic per davant (2-3).

A la segona meitat però l’Alcobendas ha tornat a empatar. El Vic no aconseguia matar el partit i tot i que Mia Ordeig ha fet el quart gol, Gonzalo Pérez ha respost amb el 4 a 4 a vuit minuts pel final.

Al tram final Burgaya amb un golàs anant de punta a punta de la pista i Mia Ordeig en el refús d’una falta directa feien dos gols més que certificaven el triomf i feien que els tres punts viatgessin de tornada cap a Vic.

El Vic ja suma set punts i escala posicions a la classificació, a l’espera que es jugui la resta de la jornada.

En aquesta enquesta han votat 288 persones.