El CP Vic rescata un punt de la Corunya

Els vigatans han empatat a dos aquest dimarts a la tarda a la pista del Liceo

20/12/2016
La Corunya

El CP Vic només ha pogut empatar a dos en el partit contra el Liceo que disputava aquest dimarts a la tarda al pavelló de Riazor, a la Corunya. Els vigatans van tenir la victòria a tocar però finalment es van haver de conformar en salvar un punt.

El Liceo és qui havia començat avançant-se al tram final de la primera meitat quan en un xut de lluny de Dava Torres la bola quedava morta davant de Gerard Camps i Di Benedetto posava la punta de l’estic per obrir la llauna.

La reacció vigatana era molt ràpida i un minut després Burgaya feia l’empat a un després d’arrencar a mitja pista i fer una diagonal fins a la cantonada de l’àrea on deixava anar un xut potent que després de rebotar acabava a la xarxa. El partit s’havia animat i abans del descans encara va arribar un gol més. Era obra de Presas en una contra ràpida del Vic que finalitzava des de l’interior de l’àrea el jugador de Maçanet.

Amb el Vic guanyant 2 a 1 s’arribava al descans però a l’inici de la segona meitat Josep Lamas feia l’empat a 2 amb un golàs rebent la bola a la frontal en una assistència de Magalhaes i regirant-se per enviar la bola a l’escaire.

La resta de segona meitat només va tornar a tenir emoció amb les faltes directes. Quan quedaven deu minuts pel final, el Liceo cometia la desena falta però Burgaya pel Vic no era capaç de superar de falta directa a Xavier Malián sota pals dels gallecs. Tampoc ho aconseguia al minut 46 Josep Lamas en la falta directa que tenia per les deu del Vic. Camps, molt segur, aturava sota pals vigatans.

Els dos equips van jugar els darrers minuts a no perdre i van arriscar el just i necessari conformant-se amb l’empat.

Amb aquest empat el Vic segueix en segon lloc però podria permetre que el Barça, se li escapi una mica més a la classificació.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 897 persones.