El Manlleu deixa escapar dos punts davant el cuer

Els homes d’Albert Fernández no milloren la imatge i empaten a 2 amb el Masnou

02/05/2016

El Manlleu tampoc va poder guanyar el cuer, un Masnou ja descendit a Primera Catalana. Diumenge a la tarda els dos conjunts van empatar a 2 en un partit igualat i poc vistós.

Els homes d’Albert Fernández van sortir disposats a millorar la imatge dels últims partits. I en els primers minuts va disposar de dues accions que van acabar sense encert per part de Manel Sala. A partir d’aquí, però, poques ocasions en un partit en què Maik i Ot van provar xuts des de lluny i desviats mentre que a l’altra porteria Aroca pràcticament no va haver d’intervenir. Semblava que amb el 0 a 0 s’arribaria al descans, però en el descompte i després d’una jugada d’atac del Manlleu en què la centrada d’Ot no va trobar rematador, el Masnou va aprofitar la recuperació per crear un contraatac que va acabar amb el gol de Guillem. Gerro d’aigua freda per a un Manlleu que tot i el gol en contra a la segona part va reaccionar. I ho va fer gràcies al seu capità i màxim golejador, Manel Sala. L’empat a 1 va arribar amb un magistral llançament de falta. I set minuts més tard, el mateix jugador rematava amb el cap un córner servit per Maik. Dos gols que posaven per davant un Manlleu que en aquest inici de segon temps es va trobar molt còmode. El Manlleu tenia el partit controlat i Aumatell disposava d’una acció per marcar però no va arribar a temps després d’una passada de teló de Manel Sala. Tampoc Canal, que va enviar la pilota al pal en una falta assajada en què el col·legiat va acabar xiulant fora de joc. Manel Sala va buscar el triplet en una jugada en què va empalmar la pilota tal com venia però va anar a fora. Ocasions desaprofitades per un Manlleu que no va sentenciar el partit i després ho va pagar car.

I és que el Masnou va demostrar que tot i haver perdut la categoria volia acabar la lliga sumant els màxims punts possibles. I així va ser, en una nova pèrdua en atac del Manlleu quan el Masnou va crear un contraatac que cap jugador local va poder aturar i que un cop més va acabar en gol. El 2 a 2 va deixar el Manlleu enfonsat, tot i que Marimon i Josu encara van tenir dues oportunitats per desfer l’empat amb dos xuts desviats.
Amb aquest empat, el Manlleu és dotzè a la classificació amb 46 punts.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?