El Patí Vic s’imposa al Valongo portuguès per 3 a 2 i s’acosta als quarts de final europeus

Amb aquesta nova victòria el Vic segueix líder del grup B de la lliga Europea empatat de punts amb el Breganze italià.

24/11/2014

El partit no va ser fàcil pels vigatans tot i que es van poder avançar al marcador al minut 13 en una gran jugada personal de Jordi Burgaya. A partir d’aquí, els dos equips van tenir ocasions, especialment el Vic però cap dels dos va ser capaç de marcar fins al minut 40. El segon gol vigatà va ser obra de David Torres després d’una jugada de murri de Titi Roca que va servir ràpid una pilota que havia sortit fora, mentre els portuguesos reclamaven que era seva. Azevedo retallava diferències 3 minuts després però novament David Torres després d’una nova assistència de Titi Roca feia el tercer al minut 47. La resposta portuguesa va tornar a ser ràpida i del no res Nuno Rodríguez deixava el 3 a 2 definitiu.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.