El Riuprimer cau per la mínima en l’estrena a Segona Catalana

Un mal inici de partit va condemnar les opcions de victòria del conjunt de Santa Eulàlia

Esteban González

El Vic Riuprimer REFO va caure per la mínima en la seva estrena a Segona Catalana. L’enfrontament va tenir dues parts ben diferenciades, amb els visitants dominant al primer temps i el Vic Riuprimer a la segona part. Els de Santa Eulàlia es van veure superats des de l’inici, i al minut 8 Artigas va rematar de cap una centrada per batre la porteria dels osonencs i fer pujar el primer gol a l’electrònic.

Amb el resultat advers, el Riuprimer no va aconseguir capgirar la situació, i al minut 22 Muntañà va provocar un penal. Torres va transformar-lo i va situar el 0 a 2, en un mal inici de partit dels de Santa Eulàlia.

Els visitants, que van plantejar un partit amb superioritat numèrica al mig del camp, van aconseguir fer-se amb el control del partit i mantenir la possessió de pilota. Tot i així, el Vic Riuprimer va retallar diferències amb un gol de penal de Sadurní a deu minuts per acabar la primera meitat.

Quan faltava un minut per acabar el primer temps, els visitants van gaudir d’un altre penal per situar l’1 a 3 al marcador.

A la segona part, el Vic Riuprimer va canviar la for-mació per igualar els jugadors al mig del camp i fer-se amb el control de la pilota. Amb aquest canvi, els de Santa Eulàlia van aconseguir dominar la segona meitat i retallar diferènciesal minut 80, amb un xut creuat de Sadurní per situar el 2 a 3.

En els últims minuts, el Vic Riuprimer va disposar de diverses ocasions per capgirar el resultat, però es van topar amb les aturades de Sánchez que van acabar amb les opcions de remuntada dels locals. El Vic Riuprimer es desplaçarà el proper dissabte a Sabadell per intentar sumar els primers punts.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 91 persones.