El Rupit torna a la Quarta Catalana amb una golejada davant el Gurb B

Els rupitencs van guanyar per 5 a 1 en l’estrena de la competició

19/09/2023
Rupit i Pruit

Marc Riera va ser l’autor del primer gol del Rupit en el retorn del conjunt osonenc al món del futbol. Els rupitencs van guanyar per 5 a 1 en l’estrena de la competició, en el grup 6 de Quarta Catalana, davant el Gurb B en un partit marcat per les expulsions dels dos porters, el local al minut 59 i el visitant al minut 75. El Gurb, de fet, també va veure com al quart d’hora de joc ja es quedava amb un jugador menys. Els locals van aprofitar la superioritat numèrica per guanyar el partit plàcidament.

En aquest mateix grup, el Cantonigròs va posar sobre la taula la seva candidatura com un dels equips favorits a l’ascens en superar La Ribetana per 1 a 6. Una golejada que els permet ser els primers líders del grup de la temporada. En el retorn a la categoria del Sant Vicenç es va enfrontar a la Santperenca. El derbi de la Vall del Ges va acabar sense gols. Al grup 7, on juguen la resta d’equips osonencs, el Balenyà és el primer líder del curs al guanyar al Figaró per 0 a 5.

Pel que fa als debutants, el Sant Miquel de Balenyà i el Seva, que van perdre la categoria la temporada passada, van perdre els seus respectius partits. El Sant Miquel, davant el Centelles B per 1 a 2 i el Seva, amb el Calldetenes pel mateix resultat. El Taradell B, que també retornava a Quarta, va empatar amb el Collsuspina. El Gurb C, un dels equips nous, va empatar a 2 amb el Vic Riuprimer.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 348 persones.