El Sant Julià guanya i puja per primer cop a Segona Catalana

Els vilatortins van tornar a superar el Sant Andreu de la Barca en el partit de tornada

Tarda de futbol a Sant Julià, amb un camp ple a vessar i amb l’ascens dels locals a Segona Catalana a la butxaca després de superar el Sant Andreu de la Barca per 2 a 1. No va ser fàcil, els homes de Cesc Pla van sortir nerviosos i Portet, en dues grans intervencions, va mantenir l’equip viu en l’eliminatòria. “En el partit d’anada vam jugar molt bé i vaig estar molt tranquil però el de tornada ens ha costat més, teníem molt a perdre i hem sortit molt tensionats i no hem estat còmodes en cap moment”, explicava un feliç Cesc Pla després que el col·legiat xiulés el final del partit.
Amb el 0 a 1 de l’anada en contra, els visitants van sortir molt forts i el Sant Julià es limitava a tirar pilotes lluny de la seva àrea per evitar el perill. A la mitja hora de joc, i quan la possessió de la pilota s’anava equilibrant, Pujol marcava de cap l’1 a 0 i esclatava l’eufòria a Sant Julià.
El Sant Andreu de la Barca no tenia més remei que sortir a l’atac a la segona part, ja que necessitava dos gols. I novament Portet va evitar-lo en una gran intervenció, però res va poder fer en el 70 quan els barcelonins van fer l’1 a 1. Amb l’empat, el Sant Julià va passar uns minuts molt dolents, amb pèrdues al mig del camp, amb jugadors amb rampes i amb uns visitants llançats a l’atac. En un d’aquests atacs els visitants van perdre la pilota i el Sant Julià va sortir al contraatac i Marc Torra posava el 2 a 1. Quedaven 12 minuts, però el Sant Julià tenia l’ascens a la butxaca i al final del partit afició i jugadors ho van celebrar en una gran festa, amb traca de petards i bengales incloses. “És el treball iniciat fa tres anys, amb alguns jugadors que no hi són, la il·lusió de la gent, d’un poble i d’una entitat que volia aquest ascens”, deia Pla. El capità de l’equip, Sergi Erra, afegia que “vam fer un equip per estar a dalt, la temporada ha estat magnífica, ara toca disfrutar-ho”, mentre que el president del club, Miquel Puig, recordava que “aquest ascens és històric, és un repte, també econòmic, però això és espectacular, especial, s’ho mereixen”.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 869 persones.