El Tona debuta al Torneig d’Històrics

Els de Ricard Farrés els falta encert i cauen contra Horta i Olot

Amb els primers entrenaments de la pretemporada ja realitzats, el Tona també ha disputat els primers minuts aquest dimarts. Ho ha fet en el Torneig d’Històrics, el qual era la primera vegada que hi estava convidat. Els tonencs han jugat, primer contra l’Horta i, després, contra l’Olot. Els dos partits, de 45 minuts, han acabat amb derrota dels tonencs.

Davant l’Horta (Lliga Èlit), els de Ricard Farrés han perdut per 0 a 2. El partit ha estat igualat i, tot i que el Tona ha disposat de més arribades, l’Horta ha estat més encertat. El primer gol ha arribat al quart d’hora de joc. Flavio ha estat el jugador més ofensiu del Tona però ha perdonat i quan millor estava el conjunt tonenc, ha arribat la sentència, a la mitja hora de joc.

Per que fa al partit davant l’Olot, el Tona ha encaixat una derrota per 4 a 0. S’ha notat que els de la capital de la Garrotxa eren els favorits i que portaven més rodatge. I no qualsevol, ja en aquesta pretemporada s’han posat a prova contra el Girona i el Barça. El partit ha començat amb un gol molt matiner de l’Olot. El Tona ha intentat reaccionar a través de Roquet però ha mancat punteria. Els de Ricard Farrés han arriscat i a la recta final del partit han arribat els altres tres gols. El 2 a 0 en el minut 42 i els altres dos en el temps afegit.

Ambdós partits han servit als de Ricard Farrés per agafar les primeres sensacions d’aquesta pretemporada. A més, s’han pogut veure ja en acció la majoria de cares noves que presenta la plantilla.

Aquest diumenge s’enfrontarà a l’Espanyol B en el partit de festa major.

Té previst anar de vacances aquest estiu?