El trofeu Vila de Manlleu, amb un clàssic, es queda a casa

Els dos equips no podran coincidir durant la temporada perquè juguen en categories diferents

05/09/2023
Manlleu

L’AEC Manlleu i l’UE Vic van jugar dissabte el primer i únic clàssic que es disputarà al llarg de la temporada. Els dos equips jugaran a categories diferents i el partit amistós que va coincidir amb el Trofeu Vila de Manlleu va servir perquè els aficionats osonencs poguessin gaudir del derbi per excel·lència a la comarca.

I damunt del terreny de joc, el derbi va tenir de tot: gols, tensió i una expulsió. El Municipal de Manlleu va gaudir d’una bona entrada amb 650 persones per veure un partit en què els locals van ser superiors. Un dels fitxatges del conjunt groc-i-vermell d’aquesta temporada, Àlex Darnés va inaugurar el marcador a la mitja hora de joc aprofitant una pilota morta al punt de penal.

Sis minuts més tard el Manlleu es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió d’Aitor. A la segona part, tot i la inferioritat numèrica el Manlleu va continuar dominant, i en el minut 58 Muritala feia el 2 a 0. A partir d’aquí, el Vic va intentar fer un pas endavant però el Manlleu va defensar molt bé i fins i tot va disposar d’un clar contraatac que Jordi Costa no va poder finalitzar amb el gol.

Al final del partit, el capità manlleuenc, Martí Soler, va aixecar la copa de campions. El partit el va presidir l’alcalde de Manlleu, Arnau Rovira, la regidora d’Esports, Montse Costa, acompanyats del president del Manlleu, Xavier Carandell.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 680 persones.