El Vic Hoquei Club reacciona tard i cau per la mínima a Galícia

Els vigatans van anar de menys

28/11/2023
La Corunya

El Vic Hoquei Club viatjava a Galícia amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i mantenir-se a la zona alta de la classificació. Malgrat això, el conjunt de Ramon Pardo va trobar-se amb un equip local molt encertat des de l’inici, i al minut 4 els vigatans ja perdien per 2 gols a 0.

Dues dianes de Javier; la primera, amb una rematada i la segona, transformant una falta directa. Els vigatans van anar de menys a més durant el primer temps, però es van topar amb el porter local, que va aturar una directa, i va impedir que els de Pardo retallessin diferències abans del descans.

A la represa, els locals van encarrilar la victòria, amb un altre gol a l’inici del període. Amb el 3 a 0, els locals van aguantar l’atac i gol del conjunt vigatà, que va aconseguir superar el porter local en l’últim minut amb dues dianes. Els gols de Font i Litus no van permetre al Vic capgirar el marcador, en un duel que va dominar la majoria dels seus minuts.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 376 persones.