Esports

El Vic no ha tingut rival (4-0)

L’Sporting de Maó no ha aparegut en un partit que era històric per als homes de Ramon Carrascal en el retorn a la Copa del Rei. A la propera ronda s’enfrontarà a un Primera Divisió

09/10/2024
Vic

El Vic ha guanyat aquesta nit l‘Sporting de Maó per 4 a 0 i aquest dijous a la 1 del migdia serà al sorteig de la Copa del Rei que, segur, li adjudicarà un equip de Primera Divisió, contra el que els vigatans s’enfrontaran a l’Hipòlit Planàs.

De rivals de Primera ho poden ser tots tots excepte l’Athletic Club, el Mallorca, el Madrid i el Barça, que s’incorporran a la competició a partir de la ronda següent.

El d’aquesta nit era un partit esperat des de l’estiu, quan el Vic va saber que podria disputar l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei com a millor classificat de la Lliga Elit que no havia ascendit.

Era el reton del conjunt vigatà a la competició després de 47 anys, i malgrat la responsabiliat que això podia representar, el cert és que l’enfrontament ha estat d’una placidesa i d’una superioritat local que gairebé ha sorprès. Al rival pràcticament ni se l’ha vist.

Ha estat determinant que el primer gol ha arribat al primer minut de joc, amb una imponent rematada de Gil Bertrana la sortida d’un córner.

L’Sporting ha quedat estabornit i des d’aquest mateix moment ha estat incapaç de demostrar la més mínima sensació de perill.

El Vic, en canvi, no ha parat de generar ocasions fins que en una nova jugada a pilota parada al minut 22, rematant una falta, Martí Riera ha clavat un 2 a 0 que feia justícia al joc i feia preveure que el marcador encara podia créixer.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, amb un Vic que ja se sabia superior i un Sporting que se sabia superat. I d’aquesta manera, després de la represa ha arribat el 3 a 0, obra de Marcel Bellido, que feia només quatre minuts que era al camp després de substituir Pius Quer.

Tot i la superioritat dels de Ramon Carrascal tant en el joc com ara també en el marcador, les ganes del Vic per buscar el quart no s’han aturat i ha mantingut les opcions fins al final. Ho ha ratificat Arnau Prat marcant el 4 a 0 per sentenciar definitivament l’eliminatòria al minut 83.

L’estadi s’ha omplert de públic i, com no podia ser d’altra manera, amb el xiulet final hi ha hagut una explosió d’eufòria. Aquest dijous a la 1, club i afició estaran pendents del sorteig, que es farà a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas.

Al debat de política general al Parlament quina creu que ha de ser la prioritat?

En aquesta enquesta han votat 203 persones.