El Voltregà empata amb el Sant Feliu de Codines (2-2)

Empat que serveix perquè el conjunt osonenc surti de la zona de descens

El Voltregà va tancar l’any amb un empat davant el Sant Feliu de Codines, el cuer del grup, un punt més que suficient per sortir de la zona de descens. El partit no va tenir cap dominador clar, amb els dos conjunts disposant de moltes arribades a les dues àrees per buscar inaugurar el marcador. Els locals van tenir les més clares en un mà a mà d’Eudald Vázquez que el porter Tantinyà va desviar a córner i un xut des de fora de l’àrea de Marc Álvarez que també va desviar el porter. Per la seva banda, el Sant Feliu va estavellar dues vegades la pilota al pal.

A la segona part el partit va continuar igual, amb arribades a les dues àrees, però van ser els vallesans qui van colpejar primer. Al quart d’hora de joc, Turon aprofitava un rebot d’un xut al pal per inaugurar el marcador. Als deu minuts, Dídac feia el 0-2 al rematar una centrada des de l’esquerra. Però el Voltregà va saber reaccionar i es va bolcar a l’atac mentre que el Sant Feliu es va tancar buscant sentenciar a la contra.

Després d’alguna ocasió per intentar retallar distàncies al marcador, al minut 88 Franc enviava al fons de la xarxa una pilota morta dins de l’àrea. I en el temps de descompte, Yespes aconseguia el gol de l’empat al rematar una centrada de Vázquez. Un gol que serveix perquè el conjunt osonenc surti de la zona de descens i així poder encarar millor el següent partit després de festes.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.