El Voltregà perd ‘in extremis’ i diu adeu a la Lliga Catalana

Tot i que en el grup 1 encara queda pendent un enfrontament entre Palau i Mataró, el Voltregà ja està eliminat

28/11/2023
Mataró

El Voltregà es va acomiadar de la Lliga Catalana aquest diumenge, després de caure a Mataró de forma cruel, amb un gol al darrer minut de joc que va castigar les blanc-i-blaves amb la segona derrota seguida a la competició, després d’haver perdut el primer partit davant el Palau.

Irene Torres va marcar l’única diana de les de Sant Hipòlit al Maresme, però no va ser suficient per marxar amb premi d’aquest desplaçament. El partit va comptar amb poques ocasions de gol i les defenses es van imposar als atacs. Qui va fer el primer cop sobre la taula va ser el Mataró, amb el gol de Nina Almirall al quart d’hora de joc.

Tot i això, un minut més tard, el Voltregà va aconseguir l’empat. Irene Torres va caçar un rebot dins l’àrea rival per mantenir les blanci- blaves amb opcions de passar a la següent ronda del torneig. Amb 1-1 es va arribar al descans i les mataronines van fer un pas endavant, sortint amb la línia defensiva més amunt i pressionant intensament.

Tot i això, amb el pas dels minuts, les jugadores entrenades per David Noguera es van tornar a col· locar bé sobre la pista per frenar els atacs del Mataró. Avançava el partit, però cap dels dos equips disposava d’ocasions i arribades perilloses per desempatar. Quan quedaven quatre minuts per al final, Maria Anglada es va apropar a la porteria rival, aixecant la bola i intentant la rematada, però la jugada no va arribar a bon port i l’empat es mantenia.

El Voltregà competia de tu a tu, però quan només quedaven 35 segons per al xiulet final van rebre un gerro d’aigua freda en forma de gol que va ser definitiu.

Les blanc-i-blaves van perdre una bola al mig de la pista i, després del refús d’Uxue Otegi, que va aturar el primer llançament de les mataronines, Aina Lleonart va enviar un xut al fons de la xarxa. Just després d’aquest gol, Noguera va aturar el partit amb un darrer temps mort i el Voltregà va sortir amb cinc jugadores de pista per intentar el miracle, sense portera.

Durant aquests últims segons, les de Sant Hipòlit van gaudir de dos xuts exteriors per impacientar la defensa rival, però no van trobar porteria i van encaixar una derrota dolorosa. Tot i que en el grup 1 encara queda pendent un enfrontament entre Palau i Mataró, el Voltregà ja està eliminat.

De fet, les blanc-i-blaves van celebrar la primera i única victòria de l’OK Lliga Iberdrola a la pista del Mataró, en la primera jornada, però aquesta vegada el resultat va ser negatiu. D’altra banda, qui sí que té opcions de passar de ronda és el Manlleu, que rep el Fraga divendres.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?