Esports

Empat agredolç del Vic Riuprimer REFO davant el líder (3-3)

El Vic Riuprimer capgira un 0 a 2 advers, però el Cornellà iguala el marcador en el darrer minut

Partit vibrant entre el Vic Riuprimer REFO i el Cornellà, el líder de la categoria. El conjunt visitant es va avançar amb dos gols a la primera part. El Vic Riuprimer va capgirar el marcador a la segona part, però el Cornellà va fer el 3 a 3 definitiu en el darrer minut.

El partit va començar amb una gran jugada de Meritxell Gil, que després de superar la portera va xutar a fora. Les osonenques van començar dominant, però el Cornellà va marcar a la primera jugada d’atac de què va disposar. El gol va deixar tocat un Vic Riuprimer que va veure com a la mitja hora de joc arribava el segon en un contraatac.

Abans del descans, el Cornellà va disposar d’una nova acció, però la darrera jugada de la primera part va ser per al Vic Riuprimer en una assistència de Clota per Núria Sala amb aturada de la portera visitant.

A la represa el Vic Riuprimer va sortir més intens i va buscar sobretot pilotes penjades per crear perill a l’àrea visitant. Viena Massallé va estar a punt de marcar al minut 68, però va ser quatre minuts després quan en una triple ocasió Cardona va posar el peu i va marcar.

En aquesta jugada ho havien provat primer Maïllo i també Sala, que havia enviat la pilota al pal. L’1 a 2 va donar empenta al conjunt local, que va continuar creient en la remuntada. I així va ser. Tres minuts més tard Cardona tornava a marcar. Aquesta vegada, rematant una falta. Amb el 2 a 2 els dos equips van buscar el gol de la victòria. El Cornellà va enviar una pilota al pal al minut 84 després d’un córner.

El gol va arribar pel conjunt osonenc quan Viena Massallé va rematar una falta. Era el minut 89. Encara a mitja celebració local, el Cornellà es va plantar a dins l’àrea del Vic Riuprimer i Farrés va provar una centrada- xut que va anar al fons del la porteria.

El Vic Riuprimer havia fet el més difícil, donar la volta al partit, però el gol de l’empat va ser un gerro d’aigua freda i va deixar l’equip amb una sensació agredolça, ja que van plantar cara al líder, fent un gran partit, però es van escapar dos punts. A la classificació continua tercer. Les juvenils Corominas i Puig van debutar al primer equip del Vic Riuprimer.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?