Esports

Fi a la bona ratxa del Voltregà a casa (3-4)

Els blanc-i-blaus s’estavellen a casa contra el Girona tot i el ‘hat-trick’ de Burgaya

Després de segellar la classificació per a la Copa del Rei, el Voltregà va ensopegar contra el Girona a l’Oliveras de la Riva en un partit trampa. Els blanc-i-blaus encadenaven cinc triomfs a casa i van lluitar per col·locar el 3 a 4 a manca de cinc minuts, però ni amb el porter jugador ni amb una hipotètica desena falta que no va arribar es van deixar dos punts que el situen en quarta posició. Jordi Burgaya va tornar a ser el killer del Voltregà una setmana més, però a l’altra banda Marc Vázquez va participar en els quatre gols dels gironins, que només fa dues setmanes van canviar d’entrenador i Xavier Garcia es va fer càrrec de l’únic equip que, al costat del Barça, ha sigut l’únic capaç de vèncer a Sant Hipòlit.

Els blanc-i-blaus van fer front al duel amb l’absència d’Álex Rodríguez, però van haver de remar a contracorrent des de l’inici. Als set minuts, xut des de lluny de Vázquez que refusa lleugerament Borja Ramon per anotar el primer gol de la tarda. Cinc minuts més tard, però, els gironins van tornar a colpejar.

Després d’un llançament des de lluny de Burgaya, Vázquez va finalitzar el contraatac següent per col·locar el 0 a 2 a l’electrònic. El 7 dels osonencs era el més actiu i tornava a provar sort amb un xut ras, però el Girona no es va amagar i Marc Puigvert va enviar un llançament per sobre la porteria. El Voltregà havia de fer un pas endavant davant d’un equip molt ben posicionat, i va aconseguir un gol psicològic a vuit segons del descans.

Ara sí, Burgaya, passant per darrere la porteria, aconseguia l’1 a 2. Però un Girona a l’alça i amb confiança va tornar a anotar. Vázquez va aprofitar una falta directa per superar Miquel Estrada, que recuperava la titularitat. El mateix golejador dels vermell-i-blancs va disposar de dos contraatacs sol davant la porteria rival seguidament: el primer el va fallar, però en el segon no va perdonar. El partit es complicava encara més, però a l’Oliveras el Voltregà no es rendeix mai. Al minut 37, Django Matthieu va veure la blava i Burgaya va marcar el 2 a 4. Tot i que un minut més tard Moisès Aguirre va fallar una arribada perillosa, en dues ocasions, Burgaya no va aprofitar un penal comès per Borja. Des de lluny, ho va intentar Humbert Serra, però va ser el mateix 7 local qui va anotar el 3 a 4 per encendre la flama blanc-i-blava. Estrada va aturar un nou contraatac gironí, però aquesta vegada l’èpica del Voltregà no va poder rescatar cap punt.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 329 persones.