El Voltregà planta cara al líder però perd i cau a la zona de descens (0-1)

En el tram final Adrià Mas va poder empatar però la seva rematada va marxar fora

El Voltregà va perdre per la mínima davant el líder, el Berga, en un partit marcat per la lesió de Sergi Font als dos minuts de joc que en un xoc es va trencar la clavícula i va haver de ser traslladat amb ambulància. Després d’uns minuts d’aturada, el Berga va entrar millor al partit amb una rematada d’Artigas al pal. Passats uns vint minuts, el Voltregà es va refer i, ben situat sobre el terreny de joc, va gaudir de tres bones ocasions.

Primer, un gol anul·lat a Pol Berenguer per fora de joc; després, un un contra un de Yespes, a qui la vaselina li va marxar alta, i un un contra un de Maestro que un defensa va arribar a blocar el xut en l’últim sospir. El Berga també va disposar d’una rematada dins l’àrea que la defensa local va desviar a córner. A la segona part, de nou el Berga va sortir més fort i va estavellar la pilota al travesser minuts abans de marcar l’únic gol del partit. Amb el gol, el Berga es va tancar i va evitar les ocasions del Voltregà. Ivan va aturar un penal evitant el 0-2, i en el tram final Adrià Mas va poder empatar però la seva rematada va marxar fora.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.