Golejada d’un Vic Riuprimer molt superior davant del Balears (6-0)

Joana Clota, amb tres gols, dirigeix una victòria molt plàcida per al conjunt de Christian Donaire

07/11/2023
Vic

A la jornada 9 va arribar la primera gran golejada de la temporada per al Vic Riuprimer REFO. Si en els darrers partits la millora de l’equip havia estat important, tant en el joc com en els resultats, aquest diumenge a la tarda van aconseguir la victòria més plàcida de la temporada: van guanyar 6 a 0 el Balears.

Les locals van ser molt superiors al conjunt de les illes i de seguida van arribar els gols. Joana Clota, que va acabar fent un triplet, va fer el primer. El Vic Riuprimer feia mal al Balears, sobretot al contraatac. Les locals van aprofitar, a més, que a la primera part van tenir el vent a favor, i amb una forta pressió recuperaven molt fàcilment la pilota i en cada recuperació creaven molt perill i ocasions de gol constant.

El segon gol va arribar al minut 24 en un xut des de la banda dreta de Meritxell Gil. Abans del descans, tres gols més. Un d’ells de Joana Clota, des de la frontal, i dos de la capitana Núria Sala, que es va desmarcar molt bé de les defensores i es va plantar sola davant la portera visitant, a qui va enganyar amb dos xuts creuats que posaven el 5 a 0 al marcador. A la primera part les locals només van xutar una vegada i no va anar entre els tres pals. “A la segona part volíem continuar amb el mateix ritme, però érem conscients que amb un 5 a 0 costaria mantenir-lo”, deixa Christian Donaire, entrenador del conjunt osonenc.

El Vic Riuprimer va continuar sent superior, però amb un altre ritme i amb un rival molt tancat només va poder marcar en una ocasió més i novament va ser Joana Clota qui, aprofitant la pressió a la portera, aquesta li va acabar cedint la pilota perquè la golejadora osonenca marqués el 6 a 0 definitiu. L’equip rival pràcticament tampoc va xutar entre els tres pals al llarg del segon temps. Amb aquest resultat l’equip de Donaire se situa en vuitena posició i encadena sis partits sense perdre: dos empats i quatre victòries seguides.

Al debat de política general al Parlament quina creu que ha de ser la prioritat?

En aquesta enquesta han votat 257 persones.