Lliçó de realitat per a la UE Vic al camp del Sabadell B (4-1)

El Sabadell B és molt superior davant un conjunt vigatà que acaba amb deu jugadors

En les tres primeres jornades del campionat el Vic havia fet bon joc i després de guanyar el Figueres i al camp de l’Horta va perdre injustament a casa contra el Palamós.

El partit al camp del Sabadell B va ser una altra història; els arlequinats van ser molt superiors i en només mitja hora de joc van resoldre el partit, en una primera part per oblidar.

Els locals van estrenar el marcador quan els vigatans encara no s’hi havien posat. Marc Marruecos va marcar el primer dels tres gols que va fer al minut 2.

Començar d’aquesta manera va ser un cop moral per als homes de Ramon Carrascal, que no van saber reaccionar, i el mateix Marruecos va fer el segon prop de la mitja hora, i Carrasco va enllestir el partit al minut 36 amb el contundent 3-0 que deixava la segona part com un tràmit.

La Lliga Elit, que va començar molt bé per al Vic, està comprovat que és una competició molt dura, però els vigatans no van tenir el dia. Quan Flavio va marcar el 3 a 1 a l’inici de la segona part tot feia pensar que els vigatans podrien reaccionar, però poc minuts després va arribar la targeta vermella directa a Roger Cunill.

El Vic no va tornar a marcar i els locals van fer el quart. Un dels aspectes positius del partit a Sabadell va ser el retorn de Marc Hospital una vegada superats els problemes físics que li van impedir jugar a les tres primeres jornades.

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 127 persones.