Futbol
Hoquei
Motor
Poliesportiu

Manlleu acollirà la final a quatre de la Copa d’Europa femenina

El CERH ja ho ha fet oficial als clubs i en els propers dies inspeccionarà el pavelló manlleuenc


01/03/2019
Manlleu

El pavelló municipal de Manlleu acollirà els propers 16 i 17 de març la final a quatre de la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins. El club manlleuenc havia demanat organitzar la competició i havia presentat candidatura competint amb Palau de Plegamans.

La final a quatre de la Copa d’Europa femenina la disputaran Manlleu, Voltregà, Palau de Plegamans i Iserlohn alemany.

El termini acabava aquest dijous a les 12 de la nit i el Comitè Europeu d’Hoquei Patins (CERH) havia de decidir aquest divendres, per donar temps a preparar la seu i a la posterior inspecció que hi ha de fer el Comitè per donar-hi el vist-i-plau.

En les últimes setmanes hi havia hagut la possibilitat que Manlleu i Voltregà unissin esforços en l’organització però el president manlleuenc, Santi Gurt, reconeix que “teníem clar que si ens hi presentàvem seria sols”. El conjunt manlleuenc té un equip amb molt potencial per endur-se el títol i voldria estrenar-se al palmarès europeu davant de la seva afició. Dels quatre participants, només el Voltregà ja té títols europeus.

Un dels grans handicaps que té Manlleu és la poca capacitat de les grades del seu pavelló. A diferència del que va fer en l’última edició que va organitzar, el club descarta ara tornar a muntar les graderies suplementàries per l’elevat cost i “perquè molta gent no veia bé la pista”, explica el president manlleuenc. Ara es plantejaran muntar unes tarimes per encabir més gent a la part alta i fer diferents nivells a peu dret, però sense graderies.

El Voltregà un cop va saber que no podia organitzar-la conjuntament amb el Manlleu va decidir renunciar a organitzar-la pels costos que suposa. “Només esperem que, sent tres equips d’aquí, es faci a Catalunya i ens estalviem costos tots plegats”, explica Ramon Sitjà, president del Voltregà. El Palau de Plegamans també hauria presentat candidatura per acollir la fase final i seria l’altre gran rival de les manlleuenques en l’organització de la competició.

El cost d’organitzar la final a quatre depèn principalment de l’oferta econòmica, que com a mínim ha de ser de 1.000 euros. Associats, però, hi ha, com a mínim, els costos d’arbitratge (1.200 euros), dietes, desplaçament i allotjament (en hotel de quatre estrelles) dels sis àrbitres i quatre membres del CERH, el cost del trofeu o el cost dels controls antidòping. L’Ajuntament de Manlleu ja ha fet públic el seu suport al club.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 111 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't