Esports

Victòria de Gil Membrado al Rallyshow de Madrid

Es va adjudicar al volant del Ford Fiesta Rally4 gestionat per l’equip PCR Sport

27/12/2023

Amb només 16 anys el pilot d’Olost Gil Membrado va tancar la seva primera temporada en l’àmbit nacional amb una victòria al RallyShow disputat a Madrid. Fent parella amb Manel Muñoz, Membrado va superar les eliminatòries fins a classificar-se per a la final, que es va adjudicar al volant del Ford Fiesta Rally4 gestionat per l’equip PCR Sport.

D’aquesta manera finalitza un 2023 en el qual el jove català ha aconseguit el seu primer títol nacional, el Trofeo de 2RM de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra); el seu primer triomf absolut amb només 15 anys, al Ral·li de Lleó; una victòria en la seva categoria al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i la CERA (Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt); tres més al Campionat de Catalunya de Ral·lis, i dos podis a la Beca Júnior del Rallye Team Spain.

Per Membrado, “uns resultats que deixen un bon gust de boca per afrontar la propera temporada”.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 254 persones.