Nova derrota del Voltregà, que pateix de manca d’encert contra el Gironella (1-2)

Amb el gol en contra, el Voltregà va reaccionar

El Voltregà va perdre amb el Gironella en un partit que va començar amb uns visitants superiors, ben posicionats sobre el terreny de joc i amb més intensitat. Als vuit minuts, en una jugada desafortunada pels locals va arribar el 0-1. Una centrada va anar al travesser, després al pal i després que un defensa no encertés a acabar de treure la pilota, Ferrer xutava al fons de la xarxa. Amb el gol en contra, el Voltregà va reaccionar i Maestro va disposar d’una bona ocasió per empatar però la seva rematada dins l’àrea va marxar fora.

A la mitja hora va arribar el 0-2 en un llançament de falta que Palomo va picar per sobre la barrera. I just abans del descans, Guillem retallava distàncies al marcador amb un xut des de dins de l’àrea. A la represa, el Voltregà va dominar però la falta d’encert li va impedir empatar. Un gol anul·lat per fora de joc, diversos xuts refusats per la defensa i una rematada dins l’àrea petita que el porter va enviar a córner van ser les ocasions més clares per al conjunt voltreganès.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 680 persones.