Novembre negre per al Manlleu, amb segona derrota consecutiva (2-1)

Perd al camp del Parets per 2 a 1

27/11/2023
Parets del Vallès

Manlleu només ha sumat tres punts. El novembre no ha estat un bon mes per al conjunt de Manel Sala. Diumenge al migdia va sumar la segona derrota de la temporada, la segona consecutiva davant el Parets. Els manlleuencs, amb diversos canvis a l’equip titular, es van poder avançar a la primera part després d’una gran jugada de Muritala que el porter local va poder aturar.

Charly també va evitar el gol del Parets just abans del descans. A la represa, el Manlleu va sortir adormit i el Parets ho va aprofitar per acostarse amb perill a la porteria de Charly. En una acció defensiva, Pol Pous va fer penal sobre Dani Rodríguez.

El mateix jugador va llançar magistralment la pena màxima i va fer pujar l’1 a 0. Amb el gol en contra el Manlleu no va reaccionar, tot el contrari, va ser el Parets el que va continuar bolcat a la porteria de Charly.

El porter manlleuenc va evitar el segon gol just després del penal, però res va poder fer quan al minut 79 i tapat per diversos jugadors Víctor Hernández engaltava un xut des de la frontal. El gol de Nana en el descompte, rematant una centrada de Muritala, va arribar massa tard per a un Manlleu que a la segona part li va faltar una marxa més.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 360 persones.