Sense sort de cara a porteria

Una gran segona part del Tona és insuficient per puntuar contra el Peralada

El Tona rebia el quart classificat de la Lliga en un partit que es presentava difícil per sumar els tres punts i així continuar allunyant-se de les posicions de descens i assegurar matemàticament la permanència a Tercera Federació.

A la primera part, el Tona va arrencar millor i va disposar de dues bones oportunitats en els primers 10 minuts de joc. Marc Roquet ho provava des de la frontal amb un xut que obligava a la intervenció del porter visitant. I tot seguit, Adrià Casanova intentava una jugada individual per banda dreta i acabava amb un llançament que sortia per sobre del travesser. Però seria el Peralada quan al minut 11 s’avançaria a l’electrònic. Daniel Gómez filtrava una gran passada per Varese, que controlava l’esfèrica i superava Blanquera per fer el 0 a 1 al minut 11.

Ja a la segona meitat, el Tona sortia igual que a l’inici del partit. Al cap de deu minuts, Dídac Serra, que havia entrat just després de la represa, centrava una gran pilota per la rematada acrobàtica de Casanova que aturava el porter. Serra, que estava sent el millor jugador local, ho intentava amb un xut des de la frontal. Roquet i Serra fregarien el gol en tres jugades més, però sense encert de cara a porteria. Però l’ocasió més clara arribaria després d’una assistència de Casca cap a Roquet, que enviava un gran xut al travesser. En el rebot de la mateixa jugada, Casanova ho tornava a intentar, però la defensa desviava l’esfèrica a córner. El Peralada, desaparegut en gran part de la segona part, només disposaria d’una ocasió de perill amb un llançament de Gelmà des de dins de l’àrea osonenca. No obstant això, la pilota sortia lluny dels tres pals. El Tona augmentava la intensitat en els darrers minuts per buscar el gol de l’empat, però l’últim intent de xilena de Casanova no servia per sorprendre Aroca.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 783 persones.