Un Torelló espès perd davant el Natació Terrassa (1-3)

El Torelló va ser incapaç d’inquietar el porter visitant

15/11/2023
Torelló

Aquesta temporada al Torelló li costa guanyar a casa i perd el que guanya a fora. L’inici del partit va ser pels locals, i en els primers minuts Toni Cao feia lluir el porter visitant. Un mal refús visitant dins de l’àrea petita va acabar amb gol local per obrir el marcador. El Torelló van ser incapaç d’inquietar el porter visitant, tot i el seu domini. Un penal de la defensa local va fer que el Natació Terrassa marxés amb l’empat a 1 al descans.

En el primer minut de la represa, en una contra visitant, Alarcón rematava a plaer i marcava el gol que els donava avantatge al marcador. Dos gols psicològics que van deixar els locals molt tocats i que van ser incapaços de crear bones ocasions de gol. Excessiu joc aeri, fàcil per defensar pels visitants, que és un dels conjunts que menys gols encaixa. Al Torelló li van anul·lar dos gols per falta prèvia, molt protestats pel públic. A la part final, una contra visitant va servir perquè Lao marqués l’1 a 3 definitiu.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 340 persones.