Un mal inici de partit condemna al Tona, que perd 3 a 0 al camp del Girona

Els tonencs entren tard al partit i el Girona B ho aprofita per marcar dos gols més

28/01/2024
Tona

El Tona ha perdut al camp del Girona B, de nou amb un mal inici de partit que els ha condemnat a anar a remolc la resta d’enfrontament. Uns primers vint-i-cinc minuts que en aquesta categoria es paguen cars, amb dos gols que han obligat els tonencs a fer un gran esforç per intentar revertir la situació. El primer ha arribat als cinc minuts de joc, amb una passada interior que desvia un defensa per convertir-se en la passada perfecta per deixar sol Garrido davant Aroca, qui no va perdona el mà a mà per inaugurar el marcador. El gol no ha fet reaccionar el Tona, que ha seguit mal col·locat sobre el terreny de joc i amb poca concentració, i els gironins ho han aprofitar per marcar el 2 a 0 en una jugada que la defensa no refusa bé i Almena es queda amb la pilota a la frontal i amb un xut creuat envia la pilota al fons de la xarxa.

Tot i això, en l’últim quart d’hora de joc de la primera part, el Tona ha reaccionat i ha fet un pas endavant a la recerca del gol que el posés de nou en el partit. Els tonencs han disposat de dues ocasions clares per retallar distàncies al marcador. La primera, amb una rematada de cap en un servei de córner d’Àlex Jiménez que estavella al pal i la segona, un xut creuat de Dídac que Garcia atura i que els tonencs no han sabut aprofitar el refús per marcar.

A la segona part el Tona ha intentat rectificar el joc de la primera i ha mostrat un nivell molt alt, tancant el seu rival al seu camp i disposant de diverses ocasions per marcar, però entre la falta d’encert, la gran actuació del porter local i els pals el gol no ha arribat.

Els de Ricard Farrés han avançat línies i han començat a generar ocasions, les més claresuna gran jugada col·lectiva que finalitza Pol Fernández centrant des de la dreta i Èric Vilanova remata al pal, una altra acció per dins en la qual Nil Salarich fa un gran xut i que Garcia, amb una aturada miraculosa, evita el gol tonenc, i una nova ocasió de Vilanova que veu com el porter desvia el seu xut des de la frontal al travesser. A més, els tonencs han disposa de molts serveis de córner però s’han trobar un gran Garcia sota pals i amb la sort de cara. Ja en l’últim minut, en una contra local ha arriba el 3 a 0 definitiu.

Ricard Farrés valora el partit amb perspectiva: “Si no se surt bé a l’inici es perden punts. Em quedo amb la reacció dels jugadors de la segona part per redimir-se”.

Tot i la derrota, el Tona manté la tercera posició a la classificació però veu com els seus perseguidors li retallen distàncies. En la pròxima jornada, el Tona rebrà la visita de l’Escala, equip de la zona mitjana de la taula.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 649 persones.