El Vic Riuprimer, a un punt de la primera posició

Supera el Sant Gabriel (1-3) amb una gran primera part i s’acosta al líder del grup

No va ser el millor partit de la temporada del Vic Riuprimer REFO, però sí que la victòria davant el Sant Gabriel li va servir per aconseguir la millor posició a la classificació: un segon lloc que fa tres setmanes que manté però situant-se, després de la jornada d’aquest cap de setmana, a només un sol punt del líder, el Cornellà.

Davant el Sant Gabriel, el Vic Riuprimer va sortir adormit. En els primers minuts no es va trobar gens còmode, li va costar posar-se dins del partit i circular la pilota davant la pressió molt alta de les locals. Al minut 17, a més, Meritxell Gil es va trencar la clavícula i va ser substituïda.

El contratemps va servir al conjunt osonenc per posar-se a lloc i a partir d’aquest moment van passar a dominar el joc. Fruit d’aquest domini van arribar tres gols pràcticament consecutius que van deixar el partit vist per a sentència.

El Vic Riuprimer va aconseguir superar la pressió de les locals i va aprofitar la velocitat per les bandes per crear perill. Així va arribar el primer gol amb una jugada que va finalitzar Joana Clota. La mateixa jugadora va ser la protagonista del segon gol, amb una assistència enrere cap a la capitana, Núria Sala, que va fer un xut ajustat al segon pal. I just abans del descans va arribar el tercer, també de Clota, en una bona circulació del conjunt osonenc.

El Vic Riuprimer tenia el partit encarrilat i a la segona part va intentar no baixar la intensitat aconseguida en el tram final de la primera, però l’equip, que porta setmanes amb moltes baixes, va notar el cansament i no va arriscar.

Les locals van ser superiors en pràcticament tots els aspectes, però el Vic Riuprimer, amb un joc molt intel·ligent, va aconseguir mantenir el 0 a 3 fins al minut 80, quan el Sant Gabriel va fer el gol de l’honor amb un llançament exterior que va botar just davant la portera osonenca.

Amb l’1 a 3, el partit no va perillar en cap moment per a l’equip que entrena Christian Donaire, que va continuar defensant-se i no va tenir cap arribada en atac.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1052 persones.