El Vic en fa prou amb una part i guanya al Granollers (2-0)

Victòria important dels vigatans contra el Granollers gràcies a una molt bona primera meitat

15/11/2023

El Vic i el Granollers, dos històrics del futbol català, es van veure les cares dissabte en un duel molt important per posar fi a una mala ratxa de resultats. La veritat és que els vigatans se’n van sortir molt bé, i van tenir més intensitat que un conjunt granollerí que en el primer temps no va trobar la manera d’aturar el rival, ni generar perill a la porteria d’Agustí Mora.

El Vic es podia haver avançat al segon minut de joc en una acció d’Armengou. Tot i això, va tocar picar pedra per desfer la teranyina defensiva del Granollers. Els de Ramon Carrascal van superar tots els entrebancs, i al minut 24 Martí Riera feia una cavalcada de setanta metres per presentar-se davant del porter visitant i superar-lo amb un xut al costat del pal dret.

El Granollers va notar l’impacte del gol, i el Vic ho va aprofitar: Flavio va fer bo un refús defensiu per la banda dreta i va enviar la pilota al fons de la xarxa, aconseguint marxar al descans amb un clar 2-0. La segona part va sobrar. El Granollers va portar la iniciativa en alguns moments, una cosa que no havia aconseguit a la primera meitat, però li va ser complicat generar perill. De fet, només va tenir una ocasió clara, quan Seidou va estavellar la pilota a la creueta.

La nota negativa del partit va ser l’actuació arbitral. Semblava que la Lliga Elit havia de tenir àrbitres al nivell de la competició, però el col·legiat Fontova Cerdà va acumular errades tècniques i d’interpretació del reglament, una situació que va generar queixes per part dels dos equips.

En aquesta enquesta han votat 351 persones.