Victòria de prestigi del CB Vic davant del Mataró (81-60)

El conjunt de Sergi Fortes capgira el marcador al segon quart en un mal inici davant el Mataró Parc Boet i domina la segona meitat de l’enfrontament amb un bon joc

23/01/2024
Vic

Primera victòria del 2024 del CB Vic-UVic a casa. Després d’una victòria i una derrota a les pistes del Navàs i el Barça, el conjunt de Sergi Fortes s’estrenava aquest any al Castell d’en Planes contra el segon classificat, el Mataró Parc Boet.

El partit no va començar gens bé per a l’equip vigatà. L’encert del Mataró i les imprecisions en atac del Vic van permetre als visitants acabar el primer quart amb 11 punts d’avantatge (10-21). En el segon període, el partit va canviar totalment i els vigatans es van fer amb el control absolut del duel.

En els primers minuts, el Vic ja va situar-se per davant al marcador (25-24). A partir d’aquest moment, els vigatans van anar sempre més per davant al marcador. El Mataró va aguantar l’envestida del Vic, gràcies a l’encert de Rodríguez des de la línia de 3. Tot i això, els de Fortes van marxar al descans amb un lleuger avantatge (40-37).

A la represa, el duel va continuar amb el control del Vic en els primers compassos de partit i va aconseguir ampliar la diferència. Un bon encert en atac i la millora en defensa dels vigatans va fer perdre els papers al conjunt mataroní.

El Vic va encarrilar el duel en el tram final del tercer període, després d’aprofitar dues tècniques i una antiesportiva en una mateixa acció. L’actuació de Vidal i Cristian va permetre al Vic arribar a l’últim període amb el duel sentenciat.

L’últim quart va ser un tràmit per als dos equips. Tot i així, el Vic no va cedir i també es va emportar el parcial amb un 19 a 15 per acabar el partit amb el resultat final de 81 a 60. El conjunt de Fortes va regalar uns últims minuts de bon bàsquet als seus seguidors, que van poder celebrar una nova victòria i continuar a la part alta de la classificació.

Els aficionats també van poder gaudir dels primers minuts com a local del nou fitxatge de l’equip, David Enrique Nguba. Amb aquest resultat, els vigatans van sumar la vuitena victòria de la temporada en un partit.

En aquesta enquesta han votat 367 persones.