Victòria en el retorn a Nacional

El Vic Riuprimer REFO guanya el Sant Pere Pescador en el primer partit de la temporada

16/09/2019
Vic

L’estrena del Vic Riuprimer REFO a la Primera Divisió Nacional no podia sortir millor. Les noies de José Antonio Ruiz van aconseguir els tres primers punts de la temporada al superar, des d’un principi, el Sant Pere Pescador per 3 a 1. El Vic Riuprimer va sortir amb molta intensitat, sent molt superior al rival sobretot durant la primera mitja hora de partit davant un conjunt que no aconseguia sortir pràcticament de la seva pròpia àrea. El primer gol del partit va arribar quan passava molt poc del quart d’hora de joc i va ser a la sortida d’un córner que Mireia Masegur va rematar a la perfecció amb el cap. Les locals van disposar de més accions durant el primer temps, amb què haurien pogut marxar al descans amb un resultat més ampli, però la manca d’encert i les moltes interrupcions en el joc de les de l’Empordà ho van evitar.

El Vic Riuprimer REFO va tornar a imposar el seu ritme i joc a l’inici del segon temps i en el 59 un clar penal va acabar amb el gol d’Alba Cardona. Semblava que les locals tenien el partit controlat, però una bona acció del Sant Pere Pescador en el minut 78 va acabar amb una passada llarga per Ríos, que va guanyar l’esquena de les seves defensores per acabar marcant. El gol no va fer tremolar les cames a les jugadores locals, que tres minuts després d’encaixar el gol reaccionaven tornant a marcar en una recuperació al mig del camp, una gran triangulació i amb un xut que el rebot va anar a les cames de Queralt Torradeflot, que va batre per tercera vegada la porteria del Sant Pere Pescador. Amb el 3 a 1 en el marcador, els últims deu minuts cap dels dos equips va disposar de cap ocasió destacada.

José Antonio Ruiz, entrenador del Vic Riuprimer, es mostrava “content” per la victòria, “sobretot pel treball de l’equip més enllà del joc. Hem fet uns grans primers minuts”, assenyalava al final del partit i afegia que “sabem que serà una temporada molt dura, però el treball que està fent tota la plantilla és molt bo”. La setmana vinent viatjaran a Mallorca.