Vídeo | Primera derrota de la temporada del Vic Riuprimer femení

Les vigatanes van encaixar un gol només començar

EL 9 TV
28/09/2022
Vic

Primera derrota de la temporada del Vic Riuprimer femení de futbol a Primera Nacional. El partit ja va començar amb mal peu perquè al minut 1, a la primera arribada del Riudoms, les del Baix Camp ja es van avançar gràcies a un córner. Amb el 0 a 1 el Riudoms es va tancar i el Vic intentava acostar-se a la porteria rival amb poca fortuna, com en aquest u contra u de Laia López amb un xut que va sortir fregant el pal. El Riudoms, en canvi, va aprofitar una badada defensiva del Vic per fer el segon de vaselina. Dos xuts i dos gols. Efectivitat màxima. Just abans del descans, Sala va tornar les vigatanes dins el partit amb una genialitat que va acabar al fons de la xarxa.

El segons temps, però, el Vic no va estar bé. El Riudoms es dedicava a perdre temps i a defensar-se i les vigatanes ho intentaven amb més cor que no pas cap. I a l’últim sospir, ja en temps de descompte, el Vic encara hauria pogut empatar però la portera del Riudoms va treure la pilota gairebé de sobre la línia i els tres punts van volar cap al Baix Camp.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 830 persones.