Una visita guiada a l’obrador de Kibus -elaboradors de cervesa artesana- a Olost donava pas, aquest diumenge, a la tercera proposta del cicle Païssa; un cicle que combina visites en explotacions agroalimentàries del Lluçanès amb arts escèniques i tastos de productes d’elaboració pròpia. L’encapçalen el Consorci del Lluçanès i l’Escola de Música i Arts del Lluçanès. Una manera, pels productors de la comarca, de donar a conèixer productes del territori fets de manera tradicional.
Una visita que va seguir a pocs metres de l’obrador de Kibus: a l’espai Volat. És el local de creació i assaig de dues companyies: Hotel Iocandi i circ Voël. A banda de gaudir d’un tastet de la seva proposta artística, els assistents que diumenge van passar pel cicle Païssa també van poder descobrir com és el dia a dia de les dues companyies i què hi ha darrere dels seus espectacles.
Superat ja l’equador del cicle, el balanç per ara és molt positiu. Això fa que els organitzadors ja comencin a pensar en una segona edició.
El cicle Païssa es reprendrà el proper 28 d’abril a Lluçà. El 12 de maig farà parada a Sant Bartomeu del Grau i finalitzarà el 19 de maig a Alpens.
{{ comment.text }}