EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Empat a 3 del Vic contra el Lleida en un partit amb polèmica arbitral

Com ja va passar al partit de la primera volta, el Lleida li ha posat molt complicades les coses al Vic.

22/01/2017
Vic

Els homes de Ferran Pujalte no trobaven la manera de superar la defensa visitant i, en canvi, el conjunt lleidatà ha aconseguit posar-se per davant en el marcador amb un gol de Darío Giménez. A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica, tot i que Llorca, al minut 6, ha pogut empatar. Llisa, poc després, ha tornat a donar avantatge a l’equip visitant i, a partir d’aquí, el protagonisme se l’han emportat els àrbitres. Mia Ordeig ha vist dues blaves seguides -la segona per protestar- i ha deixat el Vic amb una doble inferioritat que els lleidatans no han desaprofitat. Rodero ha establert l’u a tres però els vigatans no han abaixat els braços. Jugant encara amb un home menys, Martí Casas ha pogut fer el 2 a 3 i quan la remuntada semblava possible, els àrbitres han ensenyat una nova blava al Vic, aquesta vegada al seu entrenador, Ferran Pujalte, també per protestar. El conjunt visitant no ha estat capaç d’aprofitar una nova oportunitat a bola aturada i Gerard Camps, a la porteria del Vic, amb una actuació destacadíssima durant tot l’enfrontament, ha mantingut el seu equip viu. Als blanc-i-vermells els quedava l’èpica i, bolcats en atac, quan han recuperat tots els efectius a la pista, han estat capaços d’empatar a quinze segons pel final amb un gol de Mia Ordeig.