Calaix Obren un forn de pa artesanal a Tona, a l’antic local del centenari forn Can Silvestre Els primers dies d’obertura ha tingut bona acollida entre els veïns Guillem Rico, Miquel Erra, Guillem Sánchez 26/10/2023 Tona Blats de proximitat, farines ecològiques, llevats amb massa mare i llargues fermentacions. Són l’abc d’una nova manera de fer pa que planta cara als productes industrialitzats. És la filosofia amb la qual Álvaro Morales, fill… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't COMENTARIS Notícies relacionades A l’entrada de les coves de Moià El 9 Nou Com prepara el Vic Riuprimer la temporada? El 9 Nou Alpens ja batega amb el NiFlauers El 9 Nou Sifons en solfa Miquel Erra LA PREGUNTA Què creu que passarà si torna Puigdemont? El detindran i quedarà en llibertat El detindran i l'empresonaran No el detindran En aquesta enquesta han votat 308 persones. Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes Greus destrosses a teulats i cotxes de Sant Pere de Torelló per una pedregada inèdita S'encén un tren prop de l'estació de Torelló Una vaca envesteix una dona a Coll d'Ares Mor l'home que va patir una indisposició a les piscines de l'Estadi de Vic Un incendi calcina la porxada de Can Planoles a Roda de Ter Accident amb una moto implicada a la C-17, entre Seva i Balenyà Sant Pere compta mil habitatges malmesos i demana la declaració de zona catastròfica Locals que han fet barri Nou atac del llop del Collsacabra Eloi Masoller i Ona Cerezo guanyen el concurs de menjar croissants d'un quilo a Torelló
{{ comment.text }}