Calaix Obren un forn de pa artesanal a Tona, a l’antic local del centenari forn Can Silvestre Els primers dies d’obertura ha tingut bona acollida entre els veïns Guillem Rico, Miquel Erra, Guillem Sánchez 26/10/2023 Tona Blats de proximitat, farines ecològiques, llevats amb massa mare i llargues fermentacions. Són l’abc d’una nova manera de fer pa que planta cara als productes industrialitzats. És la filosofia amb la qual Álvaro Morales, fill… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Notícies relacionades Prats de Lluçanès presenta la segona temporada d’espectacles al Teatre Orient Queralt Arias Els Pets i Els Amics de les Arts actuaran al Microclima de Camprodon l’agost de 2026 ACN Entre la fàbrica i la distopia Jordi Vilarrodà Subirachs i Tordera, de mèrit Jordi Vilarrodà LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 184 persones. Vota Les + vistes Set detinguts i una vintena de denúncies en un dispositiu Kanpai contra la multireincidència a Vic i Manlleu La febre per trobar el número de loteria de l'anunci d'un torró ha arribat fins a Tona Fan malbé el ninot de l'escola Joan Maragall de Ripoll La Rosada de Prats de Lluçanès obre portes a una nova manera de viure i envellir al món rural Tres persones intoxicades per monòxid de carboni als Hostalets de Balenyà Girbau celebra un dinar de jubilats a les portes de Nadal Les millors imatges del Mercat Medieval de Vic Osona Ripolles S’encén un cotxe a l’Eix Transversal, a Muntanyola “Portem 22 mesos queixant-nos dels paons i no ens fan cas”