EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El FEM La Garriga aconsegueix el primer lloc a la classificació després de la victòria contra el Puig-reig

Les locals s’enfronten a les jugadores de l’equip de la Garriga, les quals van terceres a la classificació i si guanyen el partit es podrien posar primeres amb un partit menys.

11/11/2022

Núria Perera / Ester Puigdellívol

El pavelló de Puig-reig està ple de gom a gom, està jugant el primer equip masculí i en els últims minuts els rivals han empatat el partit. La grada i l’afició purretxenca estan animant els seus jugadors per si poden remuntar el partit. Veiem a l’entrada del pavelló les noies del Puig-Reig esperant-se, ja canviades per entrar a escalfar, ja que el seu el següent partit és el seu.

Les locals s’enfronten a les jugadores de l’equip de la Garriga, les quals van terceres a la classificació i si guanyen el partit es podrien posar primeres amb un partit menys. Les garriguenques tenen molt bon equip, ja que la passada temporada es van proclamar campiones de lliga, fent una segona volta espectacular on no van perdre cap partit i només van obtenir un empat.

El partit del masculí acaba i les noies surten a la pista a escalfar abans del partit, queda molt poc temps per començar perquè el partit del masculí s’ha allargat més del compte. L’àrbitre entra a la pista i avisa els entrenadors que és hora de passar revisió al túnel de vestuaris i ambdós equips marxen de la pista en aquesta direcció.

Al cap d’uns minuts el Futbol Sala Puig-reig i el FEM La Garriga fan la sortida a la pista mentre l’afició local anima a les seves jugadores omplint el pavelló de càntics. Es nota el nerviosisme per part de les locals, ja que aquesta és la seva primera temporada i el pavelló està igual o més ple que durant el partit del masculí.

Partit FEM La Garriga – Futbolsala Puig-Reig

Comença el partit amb un gol de la jugadora Mar Pujals de l’equip visitant des del mig de la pista. Des del minut 1 les visitants van dominar el joc, però les locals van donar la cara durant tota la primera part. Les noies de la Garriga sentencien la primera part amb un 0-4 amb gols de Pujals (1’ 23’’), Puerto(5’) i  Jubany(14’). A la segona part les locals surten amb ganes de plantar a cara a les campiones de l’any passat, però tot hi la bona defensa de les purretxenques, les de la Garriga tornen a ser superiors a la segona part finalitzant el partit amb un 0-8 a favor de les visitants. L’animació local no ha deixat d’animar en cap moment a les seves jugadores tot i la derrota contra uns dels equips més forts de la competició.

Les jugadores del FEM la Garriga s’han posat primeres a la classificació tot hi haver jugat un partit menys, ja que en la primera jornada no van poder disputar el partit contra el Centelles, que es jugarà el dia 15 de novembre. Les visitants han guanyat els dos partits disputats i estan a la primera posició de la classificació gràcies al gol average, ja que estan empatades amb l’Inter Sentmenat.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 547 persones.