L’únic equip que ha sumat tots els punts possibles fins ara és el Tona, i això que només s’han disputat dues jornades.

15/10/2021
Manlleu

Vic, Guillem Campàs i Guillem Poblet

Aquesta temporada es preveu la més igualada al grup 2 de Primera Catalana. Havent-se disputat només dues jornades del campionat, el Tona és l’únic equip que ha aconseguit sumar de 3 en 3 els dos partits. El Manlleu és el segon club osonenc millor posicionat a la taula, es troba en tercera posició, després de sumar 4 punts de 6 possibles. Per altra banda, UE Vic i Vic Riuprimer han acumulat una victòria i una derrota en dos partits.

El Tona és el líder momentani de la categoria, gràcies a les dues victòries contra Santfeliuenc (2-3) i Vic Riuprimer (2-1). En tots dos partits, però, ha patit molt per guanyar, i és que en ambdós casos ha vist com es quedava amb un home menys a la segona meitat. Contra el Santfeliuenc, el pitxitxi Ale Gaitán va marcar el gol de la victòria al minut 88, quan jugava sense Sergi Grimau (expulsat al minut 67), i en el derbi contra el Riuprimer, també es va veure contra les cordes. L’expulsió d’Ot Bofill just havent començat la segona meitat va condicionar la resta del partit, en què el conjunt tonenc va veure com el Riuprimer empatava el matx al minut 68. Un nou gol a les acaballes del partit, va permetre que els tres punts tornessin a caure a favor del Tona.

El segon millor equip millor posicionat a Osona en aquest inici de campionat és el Manlleu, que encara no coneix la derrota. La primera jornada va sumar una victòria importantíssima a casa contra el Can Vidalet per 2 a 1, en un partit on el conjunt entrenat per Manel Sala va saber sobreposar-se al gol inicial dels barcelonins. El gol de penal del capità Martí Soler a la primera part, i el de Rafel Roger a l’equador de la segona va ser suficient perquè els tres punts es quedessin al Municipal. En la segona jornada, no ho va tenir tant fàcil, la visita al camp del Júpiter sempre és complicada, i els osonencs només van aconseguir rascar un punt. En un partit igualat, la més clara la va tenir el Júpiter, amb un llançament de penal que va aturar en dos temps Iván González. Amb aquest punt el Manlleu es posa tercer, a dos punts del Tona.

El Vic porta acumulada una victòria i una derrota en aquest inici de competició. En la primera jornada, l’equip entrenat per Alberto Cámara va passar per sobre del Sant Ildefons en el seu debut com a visitant. El partit va acabar amb victòria vigatana per 0 a 3, amb gols dels debutants Raul Campayo, fitxatge procedent del Manlleu, i doblet de Sergi Estrada, també nova incorporació amb experiència prèvia a Tercera Divisió. En la següent jornada, la història va ser completament diferent, i és que els osonencs no van aconseguir puntuar en el seu debut al Municipal de Vic contra el Santfeliuenc, un dels punters de la categoria. Els vigatans van competir de tu a tu el partit, que es va decidir al minut 75 de partit amb un gol del visitant Kevin. Per part dels locals, el gol el va marcar l’ex del Sabadell, Adrià Caballé, amb una canonada des de fora de l’àrea.

L’últim equip osonenc a la taula és el Vic Riuprimer, que també ha sumat 3 punts en aquest inici de lliga. Una victòria en el primer partit contra el Santboià va permetre als de Santa Eulàlia començar amb bon peu la lliga, amb el clar objectiu de salvar la categoria. El Rieral va ser l’escenari de la primera victòria riuprimerenca de la temporada, en un partit molt competit que es van emportar els de Lluís Padrós gràcies a l’efectivitat en les transicions ofensives.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 288 persones.