La Fundació El Xiprer va presentar dijous passat a Canovelles l’acció “Compartim la cuina, compartim la taula”, que preveu que xefs solidaris cuinin i dinin a El Xiprer acompanyant els seus usuaris. La cuinera Ada Parellada, de Granollers, estrenarà la iniciativa el proper 16 de maig. Després, hi anirà passant, un cop al mes, un cuiner diferent.
El Xiprer va explicar aquesta iniciativa en l’acte que es va fer a El Local per celebrar els 25 anys de vida de l’entitat solidària. Mercè Riera, fundadora d’El Xiprer, va ser l’encarregada de bufar les espelmes.
Entre d’altres, van participar en la celebració Xavier Quincoces Riera, president de la Fundació; l’alcalde Emilio Cordero i altres membres de l’Ajuntament. També l’exalcalde Francesc Martos, entre d’altres. S’havia previst al parc de la Pau però es va traslladar a El Local per la previsió de pluja.
Repartiment de deu xiprers més
Com es va fer en l’acte de celebració a Granollers, El Xiprer va repartir 10 xiprers solidaris. La idea és que les persones que van rebre un dels arbres –com Jacinto Murriana, rector de les parròquies de Fàtima i de Sant Fèlix– facin una acció solidària en un termini de 10 dies i el passin a una altra persona perquè faci el mateix. D’aquesta manera, es vol generar una cadena de solidaritat.
Els actes per celebrar els 25 anys de feina de la Fundació El Xiprer també arribaran, properament, a la Roca i les Franqueses.
{{ comment.text }}