El restaurant pedagògic El Molí, de Montornès, torna a oferir Sopars d’Estrella. Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, de l’institut Marta Mata, de Montornès, treballen aquests dies amb dos xefs amb estrelles a la guia Michelin. Són Victor Quintillà i Víctor Torres.
Els alumnes tenen l’oportunitat d’elaborar un menú degustació sota l’acompanyament i la supervisió dels xefs. La setmana passada, el cuiner de La Lluerna, Víctor Quintillà, va ser el primer a treballar amb el jovent del centre. Quintillà va rebre la seva primera estrella Michelin el 2013 i des d’aleshores l’ha renovat cada any.
L’altre xef convidat, Víctor Torres, treballarà amb els alumnes el dia 3 de març i es podran degustar els plats més representatius del restaurant Les Magnòlies. Torres va revalidar la seva estrella Michelin l’any 2018 i va ser nomenat xef més jove d’Espanya.
La col·laboració de professionals de renom de la gastronomia en la programació anual de l’escola es fa periòdicament. L’objectiu és apropar l’alumnat de cuina i restauració a l’elit gastronòmica. L’any passat, els xefs Toni Romero i Francesc Rovira també van col·laborar amb l’equipament.
{{ comment.text }}