Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès treballen amb xefs amb estrelles Michelin

Treballen amb Víctor Quintillà i Víctor Torres

El restaurant pedagògic El Molí, de Montornès, torna a oferir Sopars d’Estrella. Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, de l’institut Marta Mata, de Montornès, treballen aquests dies amb dos xefs amb estrelles a la guia Michelin. Són Victor Quintillà i Víctor Torres.

Els alumnes tenen l’oportunitat d’elaborar un menú degustació sota l’acompanyament i la supervisió dels xefs. La setmana passada, el cuiner de La Lluerna, Víctor Quintillà, va ser el primer a treballar amb el jovent del centre. Quintillà va rebre la seva primera estrella Michelin el 2013 i des d’aleshores l’ha renovat cada any.

L’altre xef convidat, Víctor Torres, treballarà amb els alumnes el dia 3 de març i es podran degustar els plats més representatius del restaurant Les Magnòlies. Torres va revalidar la seva estrella Michelin l’any 2018 i va ser nomenat xef més jove d’Espanya.

La col·laboració de professionals de renom de la gastronomia en la programació anual de l’escola es fa periòdicament. L’objectiu és apropar l’alumnat de cuina i restauració a l’elit gastronòmica. L’any passat, els xefs Toni Romero i Francesc Rovira també van col·laborar amb l’equipament.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't