Dos alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, premiats en concursos de cuina

Han estat distingits al concurs dels Premis Josep Lladonosa, de les Borges Blanques, i als CatSkills de cuina

Seydou Drame i Ferran Homs, alumnes de 2n del cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia que té lloc a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata i l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, a Montornès, han estat finalistes a dos concursos d’àmbit autonòmic: els Premis Josep Lladonosa i els CatSkills de cuina.

Seydou Drame, de 23 anys, ha acabat entre els tres primers als III Premis Josep Lladonosa. L’Ajuntament de Les Borges Blaques, amb l’apadrinament dels germans Sergio i Javier Torres i de diverses empreses i administracions, convoquen aquest concurs de cuina adreçat a alumnes d’escoles d’hoteleria catalanes menors de 25 anys.

Després de superar la semifinal del 16 de març, Drame va disputar la final del certamen el 7 de maig amb alumnes d’altres vuit centres del territori.

El jove va preparar un arròs a banda amb quatre salses i pèsols, un plat que el va permetre pujar al podi de la competició i que va cridar l’atenció dels germans Torres, que ja l’han trucat per treballar al restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb tres estrelles Michelin.

D’altra banda, Ferran Homs, de 18 anys, s’ha endut la tercera posició al CatSkills de cuina, un programa d’innovació pedagògica que el Departament d’Educació de la Generalitat organitza per promoure i demostrar l’expertesa de l’alumnat de formació professional de Catalunya en totes les seves disciplines.

Homs va aconseguir el bronze del concurs a les proves celebrades entre el 18 i el 19 d’abril a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i que van comptar amb 10 centres participants.

El primer dia va preparar diverses postres com semifreds, ulleretes i magdalenes, mentre que el segon va haver de cuinar plats com bunyols de bacallà i d’altres amb verat.

Els dos alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental és la primera vegada que participen en un concurs gastronòmic

LA PREGUNTA

Creu que tirarà endavant la jornada laboral de 37,5 hores?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't