Càritas tancarà el rober i obrirà una botiga de roba de segona mà a Granollers

El sistema de recollida inclourà a partir d’ara contenidors específics de Càritas prop de les parròquies

Càritas de l’arxiprestat de Granollers obrirà una botiga de roba de segona mà en un local del carrer Sant Jaume, just davant de la rectoria de la parròquia de Sant Esteve, entre els mesos de setembre i octubre. En aquest local s’assumirà la tasca que fa actualment el rober, que es tancarà.

A la botiga hi podran anar a buscar roba de forma gratuïta les persones que passin per dificultats econòmiques i que necessitin l’ajuda de Càritas. A la vegada, estarà oberta a tothom qui vulgui comprar roba de segona mà. Se situa en un local que és lloga a la SAT-Palou (Societat Agrícola de Transformació) a un preu reduït. És l’espai durant un temps hi va haver una màquina expenedora de llet fresca.

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, presentarà aquest diumenge el projecte als voluntaris de les parròquies de l’arxiprestat -Sant Esteve, Fàtima i els Franciscans, a Granollers, el Jaire, a la Roca, i Bellavista, a les Franqueses-. L’acte es farà a les 6 de la tarda a la sala Sant Esteve. Després, es beneirà el nou local on està previst que en els propers dies comecin les obres d’adquació.

La nova botiga permetrà posar en marxa un sistema de gestió del rober diferent de l’actual, tot i que la seixantena de voluntaris seguiran tenint un paper protagonista. Fins ara, eren els voluntaris els qui preparaven la roba que es recollia per donar-la a les famílies, que podien triar entre les peces disponibles. A la nova botiga ho podran fer en millors condicions.

Tot i que encara no s’ha concretat, es preveu que l’horari d’obertura serà similar al d’un establiment comercial. També es canviarà el sistema de recollida de la roba de segona mà, perquè ara s’instal·laran contenidors específics de Càritas als tres municipis, en especial al voltant de les parròquies de l’arxiprestat.

LA PREGUNTA

Com serà la presidència de Donald Trump?

En aquesta enquesta han votat 161 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't