El fabricant de plats preparats Casa Mas ha adquirit a una parcel·la de 40.000 metres quadrats a l’Institut Català del Sòl, situada al municipi de Sallent (el Bages), on projecta ampliar l’activitat. L’empresa no ha posat calendari per a aquesta ampliació, que serà una garantia de més capacitat de producció per a la firma, que preveu mantenir el gruix de l’activitat a Castellterçol, el seu municipi d’origen.
Segons ha informat l’Incasòl, la inversió prevista per la companyia és de vuit milions d’euros, en una actuació que comportaria la creació d’una vintena de llocs de treball. El preu de la transacció ha estt de 2,26 milions d’euros.
La futura inversió s’anuncia en ple període de creixement de l’empresa que va fundar Sebastià Mas el 1993 a Castellterçol. L’any passat, la companyia va obtenir una facturació de 22 milions d’euros. El creixement del negoci coincideix amb l’expansió territorial que ha emprès la companyia des de fa uns anys. Casa Mas manté la fortalesa en el mercat català, en especial a l’àrea de Barcelona, però és present a les principals botigues d’alimentació de Madrid i també al País Basc i el País Valencià.
Aposta pel gaspatxo
L’empresa preveu reforçar les vendes aquest estiu amb les innovacions introduïdes en la seva gamma de gaspatxo. A diferència d’alguns dels productes dels competidors, és un producte amb ingredients 100% naturals, sense conservants ni additius. L’empresa ha introduït un innovador procés de conservació d’altes pressions hidrostàtiques que manté el gust i els atributs de les verdures fresques.
{{ comment.text }}