El grup de restauració asiàtica Udon, amb seu a la Garriga, avança en la col·laboració amb l’empresa de productes de base vegetal Heura per crear versions veganes d’alguns dels plats amb més demanda en les desenes de restaurants de la cadena. El primer resultat de l’aliança és la rèplica en producte de base vegetal del pollastre del seu plat més demanat als restaurants i en el canal en línia de la cadena: el Corral Chiken Yakisoba.
L’equip d’R+D d’Heura Foods ha replicat el pit de pollastre que acompanya els fideus saltejats amb salsa yakisoba i altres complements amb una versió que té la proteïna de soja com a base. Aquesta proposta se sumarà a la 12 de plats vegans amb proteïna alternativa que Udon ja oferia a la seva carta.
El bon resultat d’aquesta primera col·laboració obre la porta al treball conjunt amb Heura per a altres propostes, perquè la cadena té entre els compromisos una reducció del consum de carn. Udon també té altres actuacions de sostenibiliat, com la supressió del plàstic als restaurants i serveis on line.
{{ comment.text }}