Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Casal Cultural de Llerona s’inaugura amb una representació teatral i jazz

L’acte es farà aquest diumenge i inclourà una representació teatral que recrearà l’estrena del casal de fa 60 anys

El reformat Casal Cultural de Llerona s’inaugurarà aquest diumenge amb diversos actes entre els quals destaca la representació de Si les parets parlessin…, una obra de teatre preparada pel grup Toc Toc Teatre Laurona que recrearà com va ser la inauguració d’aquest mateix espai fa 60 anys.

Els actes arrencaran a les 12 del migdia amb una petita cercavila per l’espai amb Gumbo Jass Band. Just després, es representarà Si les parets parlessin… La representació anirà a càrrec d’Andreu Galán, Josep Pujol, Jordi Junqueres, Montse Vilaró, Maria Estragués, Maria Serra, Domènec, Assumpta Camprubí, Josep Sobrevia, Montse Vilarrasa, Araceli Mérida, Martina Junqueras, Carme Espinasa, Marçal Galán, Joaquim Puigdomènec, Maria Àngels Perallada, Sandra Rosique, Sara Romero, Meritxell Nomen, Joel Carles i Dani Carles, amb la direcció de Mar Garriga.

Les entrades per veure la representació es repartiran el mateix dia de la inauguració al Casal Cultural de Llerona i la capacitat és limitada. Cap a 3/4 d’1 del migdia, hi ha previst un concert de jazz amb Gumbo Jass Band amb un aperitiu popular.

La reforma

L’actuació al Casal de Llerona ha inclòs la reforma i ampliació de la sala de butaques com a espai d’usos múltiples, amb capacitat per a 137 persones. També s’ha actuat per millorar les prestacions tèrmiques i acústiques, s’han substituït les instal·lacions existents d’electricitat i d’enllumenat i s’han incorporat nous sistemes de climatització, aigua, veu, dades, antena de televisió i seguretat.

Els treballs han inclòs també l’enderroc dels revestiments i el fals sostre de la sala. Això ha deixat al descobert els elements estructurals originals de la sala. A l’exterior, s’ha substituït la coberta per solucionar els problemes d’estanqueïtat que hi havia.

Els treballs s’han completat amb la construcció d’un espai annex amb els nous lavabos. A més, s’ha fet l’adaptació de l’accés a l’equipament per a persones amb mobilitat reduïda. Tota l’actuació ha representat una inversió de 358.000 euros.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.