Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

El grup Gallo inverteix 15 milions a Granollers per fabricar caldos

La companyia confia de nou un projecte estratègic de creixement a la fàbrica de la capital vallesana

El grup Gallo ha posat en funcionament una nova planta d’elaboració de caldos a Granollers. La companyia obre una nova línia de negoci en el que considera un projecte clau de creixement. La nova planta culmina el pla d’especialització de plantes i, en aquest procés, Granollers conserva un paper estratètic per al grup.

Segons informa el grup Gallo en un comunicat, Granollers serà un referent en innovació industrial. El projecte suposa un pas més en el pla de la companyia per categories complementàries al que ha estat el focus principal, la pasta. Ho va fer a les salses i, ara, amb les sopes. Ara, la planta de Granollers elaborarà pasta fresca, plaques i caldos. A Esparreguera es manté la producció de pasta sense gluten i amb llegums i a Sant Vicenç dels Horts les especialitats oriental Ta-Tung. Mentrestant, la pasta seca es fabrica a el Carpio (Còrdova) on es va traslladar l’any passat també la producció que s’havia fet a Granollers.

A més de la nova línia de producte, la inversió a Granollers obre l’aposta per la digitalització de la companyia. Ho fa a través d’una tecnologia industrial pròpia que ha concebut i desenvolupat l’equip d’R+D del grup Gallo. La companyia, per tant, intensifica vocació de transformació del mercat de brous a l’Estat i convertir-se en motor de canvi.

En la primera fase del projecte, Gallo elaborarà quatre varietats de caldo (pollastre, pollastre amb pernil, verdures i escudella). Són varietats amb les quals pretén donar resposta a la tendència de les llars de substituir el brou fet a casa per l’envasat.

Uns 140.000 litres diaris

En la nova aposta productiva, Gallo també ha dotat la planta amb una important capacitat productiva. En principi, arriba a 140.000 litres diaris. La companyia remarca la proximitat de les primeres matèries i l’eficiència del projecte industrial per arribar a preus competitius. L’Olla de Gallo, com es coneix la tecnologia de fabricació, es presenta com una aposta per tenir una posició rellevant en una categoria, a més, amb un gran potencial de creixement. A la poximitat dels ingredients, Gallo hi suma també la sostenibilitat, amb eun envàs totalment reciclable i amb mateiral d’origen vegetal.

La planta del grup Gallo Granollers serà puntera a Europa, amb una nova activitat. La directora de la planta, Montserrat Tort, destaca la “revolució” que aquesta nova activitat planteja com a repte “logístic, tecnològic i humà”. “Situa la planta de Granollers com a punta de llança dins de l’estratègia de creixement de la companyia”, afegeix.

LA PREGUNTA

Cal prendre mesures preventives davant fenomens com la DANA?

En aquesta enquesta han votat 538 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't