El fabricant de pasta Gallo ha pres la decisió de traslladar la seu social a la província de Còrdova, on té el principal centre de producció (en concret a la població d’El Carpio). La companyia mantindrà les operacions des de la planta de Granollers, on té l’única fàbrica de productes refrigerats.
L’empresa argumenta que necessita “operar en un ambient d’estabilitat” i que “la definició de Catalunya en l’entorn europeu comunitari és decisiva” per al seu posicionament. Per això, per “garantir la seguretat jurídica i els interessos dels consumidors, clients, empleats i accionistes”, ha portat la seu a Còrdova,
“Pastas Gallo és una empresa familiar, amb més de 400 treballadors, en la qual es respecta cada una de les opinions i opcions personals sense que cap d’aquestes ens representi”, manifesta el grup en un comunicat.
L’empresa mantindrà el seu focus a “aportar solucions per a una alimentació equilibrada i benestar nutricional, elaborades amb primeres matèries de proximitat” en les tres plantes de fabricació situades a El Carpio (Còrdova), Granollers i Esparreguera (el Baix Llobregat).
{{ comment.text }}