El grup Gallo trasllada la seu a Còrdova

L’empresa argumenta que necessita “operar en un ambient d’estabilitat”

El fabricant de pasta Gallo ha pres la decisió de traslladar la seu social a la província de Còrdova, on té el principal centre de producció (en concret a la població d’El Carpio). La companyia mantindrà les operacions des de la planta de Granollers, on té l’única fàbrica de productes refrigerats.

L’empresa argumenta que necessita “operar en un ambient d’estabilitat” i que “la definició de Catalunya en l’entorn europeu comunitari és decisiva” per al seu posicionament. Per això, per “garantir la seguretat jurídica i els interessos dels consumidors, clients, empleats i accionistes”, ha portat la seu a Còrdova,

“Pastas Gallo és una empresa familiar, amb més de 400 treballadors, en la qual es respecta cada una de les opinions i opcions personals sense que cap d’aquestes ens representi”, manifesta el grup en un comunicat.

L’empresa mantindrà el seu focus a “aportar solucions per a una alimentació equilibrada i benestar nutricional, elaborades amb primeres matèries de proximitat” en les tres plantes de fabricació situades a El Carpio (Còrdova), Granollers i Esparreguera (el Baix Llobregat).

LA PREGUNTA

Creu que Catalunya hauria de tenir un finançament diferent?

En aquesta enquesta han votat 262 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't