Martínez Camps va explicar que van passejar Ahme Galai per la ciutat perquè “s’emportés una bona impressió de Mollet” i espera que algun dia es pugui anar més enllà “i fer alguna col·laboració” entre Mollet i Tunísia.
El Premi Nobel de la Pau 2015 va assegurar que la jornada de Mollet “va ser memorable” i va reiterar la possibilitat de la col·laboració. “Es tracta de bastir ponts contra els murs que alguns volen construir”.
En la conferència, Ahmed Galai es va mostrar convençut que els drets humans es poden fer servir com a eina de canvi social. “L’home neix lliure i amb uns drets adquirits, però si se li prenen lluitarà per aconseguir-los”. Considera que “la gent s’ha de tornar més reivindicativa i que assumeix quins són els seus drets des d’un punt de vista de responsabilitat social”.
Per la seva banda, l’alcalde, Josep Monràs, va agrair la presència d’Ahmed Galai en “una ciutat petita, humil, treballadora, que sempre ha posat el seu gra de sorra en la defensa dels drets dels ciutadans de Mollet i dels que són de més enllà”.
{{ comment.text }}