QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS

Els restauradors del Vallès Oriental organitzen la primera edició del tast gastronòmic a Granollers

El Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers organitzen aquest dissabte a la Porxada la primera edició del tast gastronòmic i una mostra de productes sorgits de Palou com mongetes del ganxet i altres llegums, llet o mel.

El 9 Nou
11/11/2013

La Porxada acollirà aquest dissabte la primera edició del tast gastronòmic que organitzen el Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers. Els actes començaran a dos quarts de cinc de la tarda amb una xocolatada solidària en benefici del menjador social d’El Xiprer.

Més tard, una dotzena d’establiments de la comarca mostraran les seves creacions culinàries que tothom qui s’acosti a la Porxada podrà tastar. Hi participen els restaurants o botigues Coquinària, El Cos, DO (Denominació d’Origen), Hotel Molí de la Torre, La Cruïlla, L’Espai, Os Galegos, Sant Miquel Gastronòmic, Orxateria Les Olles, El Parque, El Racó i Xocolates Granollers. El tast estarà conduït per la restauradora Ada Parellada, de Granollers. Entre els plats que es faran n’hi haurà elaborats amb mongeta del ganxet.

La mostra es completarà amb una exposició de productes elaborats a Palou per productors locals. Hi haurà un ampli ventall de productes com llegums, llet, mel o verdures agrupats amb la marca Productes de Palou.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 558 persones.