Gallo recol·locarà a plantes catalanes el gruix de treballadors afectats pel trasllat de la producció de pasta seca

La mesura afectarà finalment 35 treballadors

L’assemblea de treballadors de Pastas Gallo ha aprovat gairebé per unanimitat l’acord entre la direcció i el comitè d’empresa sobre les recol·locacions del personal afectat pel trasllat a Còrdova de la producció de pasta seca de Granollers. L’acord preveu que el gruix dels 35 treballadors afectats es recol·locaran en altres plantes del grup a Catalunya.

Només dos dels afectats, un dels quals voluntari, aniran a treballar a la planta del Carpio, que assumirà la producció de pasta seca curta i llarga del grup per a tot l’Estat. La resta podran recol·locar-se a la planta de productes frescos que el grup té a Granollers mateix, la de productes sense gluten d’Esparreguera i la de pasta oriental de Sant Vicenç dels Horts, segons han confirmat a EL 9 NOU des del sindicat UGT.

L’acord preveu condicions que superen les que en el seu dia s’havien pactat per al trasllat de personal d’Esparreguera i també preveu que els treballadors que no acceptin el trasllat es puguin acollir a una baixa voluntària amb una indemnització de 37 dies per any treballat amb un màxim de 30 mensualitats.

Gallo ha pres la decisió d’especialitzar els centres productius que té a l’Estat, de manera que el Carpio assumirà la producció de pasta seca curta i llarga, Esparreguera la pasta sense gluten i Sant Vicenç dels Horts – que el grup va incorporar aquest estiu amb l’adquisició de la marca Ta-Tung- la pasta oriental. A la fàbrica de Granollers es continuaran fabricant les especialitats de pasta fresca, que actualment dona feina a 95 persones, a més de les plaques de canalons i lassanyes (amb 37 treballadors més).

Aquest pla d’especialització comportarà també futurs projectes per a la planta de Granollers que la companyia preveu especificar properament.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 892 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't